Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με τον φωτογραφικό φακό, όμως,. να τον ακολουθεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, αφού παρέδωσε μια κορβέτα στο πολεμικό του ναυτικό απειλώντας θεούς και δαίμονες, πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερμάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής!

Έδειξε μεγάλη προτίμηση σε σοκολάτες και γκοφρέτες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Προφανώς για να… φιλέψει τα εγγόνια του το βράδυ στο σπίτι, όπως έκανε και με έναν μπόμπιρα που συνάντησε στο σουπερμάρκετ.

Οπως φαίνεται πάντως ο πρόεδρος δεν γέμισε με ψώνια το καρότσι. Ή τα βρήκε ακριβά ή τα γρόσια (του) λίγα. Συνεχάρη όμως το σουπερμάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε έχοντας ήσυχη και την τσέπη και την οικολογική του συνείδηση.


Η αλήθεια είναι πως καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα που αγόρασε δεν θα μπορούσε να υπάρχει….


Cumhurbaşkanı @RTErdogan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı. pic.twitter.com/uZVRZSOdcE

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) September 29, 2019

Πηγή φωτογραφιών twitter/T.C. Cumhurbaşkanlığı
Με πληροφορίες από sigmalive.com
 
Top