Προκαλούν ανατριχίλα οι λεπτομέρειες τις φρικιαστικής υπόθεσης.

Μια φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας

καθώς ξεκινά και πάλι η δίκη μιας 20χρονης κοπέλας, η οποία αφού γέννησε ένα κοριτσάκι, στην συνέχεια του έσπασε το κεφάλι και μετά το έθαψε!

Πριν από 2 χρόνια, η Brooke Skylar Richardson είχε την τέλεια ζωή. Τουλάχιστον όπως την φαντάζονται οι Αμερικάνοι, καθώς το 18χρονο κορίτσι, τότε, ήταν αρχηγός της ομάδας των cheerleaders, ήταν η δημοφιλέστερη κοπέλα στο σχολείο και γενικά ένα λαμπρό μέλλον ήταν μπροστά της.

Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη όμως της άλλαξε την ζωή μια και για πάντα. Η Brooke αποφάσισε να μην το πει στον σύντροφό της, ούτε στους φίλους της. Δεν το αποκάλυψε ποτέ στους γονείς της και πήρε την απόφαση να το κρατήσει κρυφό.

Δυο εβδομάδες πριν την αποφοίτησή της, η νεαρή κοπέλα γέννησε και τότε έγινε ό,τι πιο φρικτό μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Η Brooke αφού γέννησε στο δωμάτιό της, έσπασε το κεφάλι του μωρού, ενός κοριτσιού, στη συνέχεια του έβαλε φωτιά και μετά το έθαψε στον κήπο!


Στην συνέχεια, ντύθηκε και πήγε στον καθιερωμένο σχολικό χορό αποφοίτησης χωρίς να πει το παραμικρό σε κανέναν.
Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η Brooke επισκέφτηκε έναν γυναικολόγο στην περιοχή και ζήτησε να κάνει άμβλωση, ωστόσο ήταν σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο γιατρός θορυβήθηκε από το γεγονός πως δεν ξαναείδε την κοπέλα και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι Αρχές πήγαν στο σπίτι της Richardson εκείνη ομολόγησε ενώ βρέθηκαν στο μπάνιο και στοιχεία που μαρτυρούσαν πως είχε γεννήσει πρόσφατα.

Η υπόθεση είναι πλέον ξανά στην επικαιρότητα καθώς η 20χρονη σήμερα Brooke είναι ξανά στο εδώλιο και βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη…


 
Top