Η «εκρηκτική» Σέρβα ποπ σταρ, Γελένα Καρλέουσα κατηγορεί τον Όγκνιεν Βράνιες για τα όσα άσχημα βιώνει καθημερινά μετά το ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε μεταξύ τους πέρυσι, ενώ αυτός ετοιμάζεται να
γιορτάσει τα γενέθλιά του με καλεσμένη την... αντίζηλό της
Ο άσος της ΑΕΚ ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς για να γιορτάσει τα 30α του γενέθλια και έχει ως καλεσμένη την Τσέτσα (γνωστή ως «Μαντόνα της Σερβίας» και αντίζηλο της Καρλέουσα, της γυναίκας με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.
Εδώ η Σέρνα «Μαντόνα»:

Την ίδια ώρα η Καρλέουσα μιλάει για τα όσα άσχημα βιώνει από την ώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, με τα ερωτικά τους μηνύματα να βγαίνουν στη φόρα πέρυσι.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός, μου έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή.

Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα και γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί». 
Top