Συγκλονίζει η επιπέδου Δυναστείας σύγκρουση των αδεφλών Δομαζάκη της Creta Farms.
Αυτή τη φορά ο Μανώλης Δομαζάκης που σύμφωνα με τον
αστικό μύθο είχε αποδράσει στη καρότσα φορτηγού μεταφοράς χοίρων, προσγειώθηκε σε διπλανά χωράφια με ελικόπτερο για να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των μετόχων – αν και στο ΓΕΜΗ έχουν κατατεθεί τα έγγραφα της προηγούμενης Γενικής συνέλευσης των μετόχων από τον αδελφό του κ. Κ. Δομαζάκη, ο οποίος είχε ανακτήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν αρμοδίως από την Κρήτη το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε σε χώρο της εταιρείας , αλλά σε παρακείμενα χωράφια, ενώ την τελευταία φορά είχε αποχωρήσει από την εταιρεία μέσω φορτηγού κρεάτων.

Η πλευρά του κ. Κ. Δομαζάκη δεν έχει προσέλθει στην Γενική Συνέλευση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποστείλει εξώδικο προς τις δανείστριες τράπεζες.Στη διάρκεια της προηγούμενης συνέλευσης ο Κ. Δομαζάκης είχε κάνει τη εξής δήλωση>

«Παρακολουθώ άναυδος το κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων αλλά και διαρροών της συμμορίας του Εμ. Δομαζάκη για τα τεκταινόμενα στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Creta Farms. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα.

Ψέμα πρώτο: Διεκόπη η Γενική Συνέλευση.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε καταχρηστική προσπάθεια διακοπής από τον κ. Εμ. Δομαζάκη αλλά η Συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά και εξελέγη με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία νέο ΔΣ της Creta farms.

Ψέμα δεύτερο: Με απόφασή του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διέκοψε εκ νέου για την 3η Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να διακόψει μια Γενική Συνέλευση στην οποία δεν ήταν παρών. Αλλά και να ήταν παρών δεν θα μπορούσε να μεταθέσει εκ νέου την Γ.Σ αν δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων. Επιπλέον πρέπει ο κ. Εμ. Δομαζάκις να αποφασίσει τι είναι αληθές. Αυτό που λέει στις ανακοινώσεις του ή εκείνο που διέρρευσε με email σε δημοσιογράφους η εταιρία την οποία πληρώνει με 16.500 ευρώ το μήνα ( από τα χρήματα που δεν έχει η Creta Farms ) ότι εγώ προπηλάκισα τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης; Προπηλακίζεται άραγε ο απόντας;Ψέμα τρίτο: Προπηλάκισα τον Εμ. Δομαζάκι

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον έγκριτο καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη. Για αυτό υπάρχει και αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα ο κ. Εμ. Δομαζάκις φοβούμενος την υποβολή μηνύσεως και τη διαδικασία αυτοφώρου έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων. Και για αυτό υπάρχει αποδεικτικό υλικό.

Αυτά για αρχή. Περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΑΖΑΚΗΣ»

πηγή
 
Top