Έσφαξε μέχρι και τον ίδιο του τον πατέρα με 22 μαχαιριές και μετά του ξερίζωσε την καρδιά
Ο Βραζιλιάνος Pedro Rodrigues Filho έζησε μία ζωή

βγαλμένη από ταινία. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους δολοφόνους της εποχής του είναι πως συνήθιζε να δολοφονεί άλλους κατά συρροήν δολοφόνους και εγκληματίες θυμίζοντας κατά πολύ τον τηλεοπτικό Dexter.

Ο Filho ευθύνεται για τουλάχιστον 70 φόνους, 10 από τους οποίους διαπράχθηκαν πριν φτάσει στην ηλικία των 18.

Περιγράφεται ως ο τέλειος ψυχοπαθής από αναλυτές που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεσή του. Γεννήθηκε στο Minas Gerais το 1954 και είχε μία ζωή μέσα στην ταλαιπωρία και τον θάνατο.
Γεννήθηκε με τραύμα στο κρανίο ως αποτέλεσμα ξυλοδαρμού της μητέρας του από τον πατέρα του ενώ εκείνη ήταν έγκυος.
Έβαψε για πρώτη φορά τα χέρια του με αίμα στα 14- το πρώτο θύμα ήταν ο αντιδήμαρχος της πόλης του. Ο άνδρας είχε πρόσφατα απολύσει τον πατέρα του, ο οποίος εργαζόταν ως σχολικός φύλακας, επειδή υποτίθεται ότι έκλεβε φαγητό από το σχολείο. Ο ανήλικος τον πυροβόλησε μπροστά από το δημαρχείο με ένα κυνηγετικό όπλο.

Η δεύτερη δολοφονία δεν άργησε να έρθει. Ο εξοργισμένος νέος επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου φύλακα ο οποίος ήταν ο φερόμενος πραγματικός κλέφτης στη δουλειά του πατέρα του.

Σύντομα, μετακινήθηκε σε άλλη περιοχή, στην Mogi das Cruzes στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου εκεί σκότωσε έναν έμπορο ναρκωτικών και συμμετείχε και σε μια σειρά από διαρρήξεις
. Σε ένα από τα διαλείμματα από την εγκληματική του δράση, ερωτεύτηκε την Μαρία Aparecida Olympia και έζησε με την αγαπημένη του μαζί μέχρι που εκείνη έπεσε νεκρή από μέλη συμμοριών.

Ο θάνατος της Olympia, τον ώθησε σε έναν νέο κύκλο αίματος. Εντόπισε, απήγαγε, βασάνισε και σκότωσε όσους σχετίζονταν με τη δολοφονία της, σε μια αποστολή να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της.

Η επόμενη διαβόητη δολοφονία που διέπραξε, είχε και αυτή εκδικητικά κίνητρα. Αυτή τη φορά στόχος ήταν ο ίδιος ο πατέρας του, ο άνθρωπος δηλαδή εις το όνομα του οποίου διέπραξε την πρώτη του δολοφονία. Ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του και όταν τον επισκέφτηκε στη φυλακή τον μαχαίρωσε 22 φορές. Στη συνέχεια, προχώρησε σε κάτι απίθανα φρικτό όταν ξερίζωσε την καρδιά του πατέρα του και έκοψε με τα δόντια του κομμάτι…

Ο Filho συνελήφθη τελικά στις 24 Μαΐου του 1973. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό μαζί με άλλους δύο εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένου και ενός βιαστή. Όταν η αστυνομία άνοιξε την πόρτα, ανακάλυψαν ότι ο πατροκτόνος είχε σκοτώσει τον βιαστή!

Ήταν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Στη φυλακή, όπου ήταν περιτριγυρισμένος από καταδίκους, ήταν πραγματικά βούτυρο στο ψωμί του… Πίσω από τα κάγκελα διέπραξε άλλους 47 φόνους, όλοι συγκρατούμενοί του που ένιωθε πως τους άξιζε μια τέτοια τιμωρία.Σε συνέντευξη που είχε κάποτε παραχωρήσει, είχε πει πως ένιωθε ρίγη συγκίνησης και χαρά από τη δολοφονία άλλων εγκληματιών. Είπε επίσης ότι η αγαπημένη του μέθοδος δολοφονίας ήταν με μαχαίρι ή με λεπίδες.

Αν και αρχικά καταδικάστηκε σε 128 χρόνια κάθειρξης, τα εγκλήματα που διέπραξε κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του έφτασαν τα 400 χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο της Βραζιλίας, η μέγιστη ποινή φυλάκισης είναι 30 έτη, έτσι, το 2007, αποφυλακίστηκε.
Ο 64χρονος σήμερα είναι διαβόητος στη Βραζιλία, όχι μόνο για τις δεκάδες δολοφονίες, αλλά και για την υπόσχεση που έχει δώσει για τη δολοφονία άλλων εγκληματιών.

πηγή
 
Top