Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος σήμερα 43χρονος, ο οποίος σε βίντεο του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιαζόταν να οδηγεί το
όχημα του χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια του.

Πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια.
Απίστευτες εικόνες: Οδηγούσε νταλίκα με… τα πόδια (vid)

Σύμφωνα με το politis.com.cy, τα τελευταία 24ωρα βίντεο, που δείχνει έναν οδηγό νταλίκας να οδηγεί…με τα πόδια, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην Κύπρο.

Στο βίντεο ο οδηγός φαίνεται να κινείται με το όχημά του σε αυτοκινητόδρομο και να κρατάει με τα πόδια το τιμόνι.

Δείτε το βίντεο:


Το οπτικοακουστικό υλικό από το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έφτασε μετά από καταγγελίες στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μετά από έρευνα προχώρησε στον εντοπισμό του οδηγού και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες σε σχέση με επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Αστυνομία είχε αναφέρει νωρίτερα ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΜΚΔ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, Η @CYPRUS_POLICE ΗΔΗ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. H ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΧΑΒΑΛΕΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΣΟ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. #CYPRUS PIC.TWITTER.COM/CVSQTORKNY

— ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (@CYPRUS_POLICE) NOVEMBER 1, 2019

Πηγή
 
Top