Είναι οι σύγχρονοι «Ρομπέν των Δασών».που για το καλό μας καίνε τράπεζες,ΑΤΜ,αυτοκίνητα,σπάνε βιτρίνες καταστημάτων έδρασαν πάλι για το καλό μας.Και πήγαν να δείρουν ηλικιωμένο για το ...καλό του.Δυστυχώς ένας «άθλιος μπάτσος» επενέβει και ο γεροντας δεν εφαγε ξύλο για το ..καλό του.Τι κοινωνία ζούμε θεέ μου...Το σκουπιδαριό έδρασε και πάλι στο Μαρούσι.

Νέο βίντεο από τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Μαρούσι, το μεσημέρι της Κυριακής, επιχειρώντας να ανακαταλάβουν την έπαυλη Κουβέλου.

Περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής, μια ομάδα 50 κουκουλοφόρων «σκουπιδιών» έφτασαν στην έπαυλη Κουβέλου και προσπάθησαν να την ανακαταλάβουν, λίγες ημέρες μετά την εκκένωσή της.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που τους απώθησαν, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην κεντρική αγορά του Αμαρουσίου, όπου και ξέσπασαν επεισόδια.


Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας επίσης, διακρίνεται ένα «σκουπίδι» να τρέχει να χτυπήσει έναν ηλικιωμένο ο οποίος τρομαγμένος προσπαθεί να ξεφύγει.

Ωστόσο εκείνη την στιγμή επεμβαίνει ένας άνδρας των ΜΑΤ (ή μάλλον της νέας μονάδας είναι που διαδέχθηκε την ΔΕΛΤΑ) και τον ξυλοφορτώνει.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί υποχωρούν για να εμφανιστεί ομάδα αναρχικών με πυροσβεστήρες, τραπέζια και λοστούς που επιτίθενται κατά των ΜΑΤ για να επιτεθούν εν συνεχεία τα ΜΑΤ και να καταλάβουν το σημείο μετά από ένα λεπτό περίπου. 
Top