Την προσεχή Δευτέρα (9/12) στις 13:00 στην Περιφέρεια Αττικής θα πέσουν οι υπογραφές στη σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της εταιρίας Intrakat για την υπογειοποίηση στη Νέα
Φιλαδέλφεια, δίπλα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, Αγιά Σοφιά.

Η Περιφέρεια Αττικής άλλωστε είχε υποσχεθεί να «τρέξει» τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ξεκινήσει η υπογειοποίηση το συντομότερο δυνατό κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ΑΕΚ. Ένα έργο απόλυτα συνδεδεμένο με την ολοκλήρωση της Αγιάς Σοφιάς, αλλά και πολύ σημαντικό για την κυκλοφοριακή ανακούφιση της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι υπογραφές θα πέσουν λοιπόν τη Δευτέρα παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου καθώς και ιστορικών μορφών της Ένωσης.
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ


Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ χαιρετίζουν με απόλυτη ικανοποίηση ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου μας ονείρου, με την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από περίπου πέντε χρόνια τιτάνιου αγώνα, στη διάρκεια του οποίου ξεπεράστηκαν συνεχόμενα προβλήματα και υψηλά εμπόδια, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του θεμελιωτή και εγγυητή του ιστορικού έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας μας θα υπογραφεί η σύμβαση για την Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat.


Ένα έργο το οποίο, εκτός του ότι θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες, οι οποίοι σε όλο αυτό το μήκος του δρόμου δεν θα έχουν την καθημερινή ενόχληση των αυτοκινήτων, είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για το μεγάλο μας όνειρο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά! 
 
Top