Συγκλονιστικός ο μονόλογος μπροστά στο τέρας μαχητή του Ισλαμικού κράτους.Ερωτήσεις που δεν έβρισκαν απαντήσεις.Αλυσοδεμένος με σκυφτό το κεφάλι ο άλλοτε ισχυρός τωρα ανήμπορος δέχεται «κατά ριπάς» τις ερωτήσεις της μικρής κοπέλας που είχε σκλάβα του.Δεν μιλούσε ,δεν ειχε τίποτα να πει και η κοπέλα κατέρρευσε.«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γεζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες! Σήκωσε το κεφάλι σου! Έχεις αδερφή; Έχεις αισθήματα; Έχεις τιμή; Ήμουν 14 ετών! 
Στην ηλικία της κόρης σου! Στην ηλικία του γιου σου! Στην ηλικία της αδερφής σου! Κατέστρεψες τη ζωή μου. Μου πήρες τα πάντα! Όλα όσα ονειρεύτηκα. Αλλά τώρα, ξέρεις τι σημαίνει βασανιστήριο, πως είναι να σε βασανίζουν, τι σημαίνει μοναξιά. 

Αν είχες καθόλου αισθήματα, δεν θα με είχες βιάσει όταν ήμουν 14 ετών! Ήμουν στην ηλικία του γιου σου, στην ηλικία της κόρης σου» του είπε, με δάκρυα στα μάτια η νεαρή γυναίκα. Και ήταν τόση η ένταση την οποία βίωσε, που στο τέλος κατέρρευσε. Ακόμη και τότε, ο βασανιστής της έμεινε ακίνητος….
 
Top