Διεκδικούσε 234 εκατ.ευρώ απο τον  δόκτορα εφοπλιστή αφεντικο της DANAOS Γ.Κούστα η πρώην σύζυγος -πρωην ηθοποιός βιντεοκασέτας Σοφία Γιαννικοπούλου αλλά το
δικαστήριο αποφάσισε τουλάχιστον αυτό το ποσό που ζητά είναι τεράστιο στο  πρώτο σκέλος της αγωγής.Και μένει το δεύτερο αυτό των 134 εκατ,ευρώ. Εγω τον βοήθησα επιμένει,μου ανήκουν τα μισά.!! Μαζι τα δημιουργησαμε. Έβαλα και εγώ την ...πινελιάμου!Αυτά παθαίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας οταν «τα βέλη του έρωτα» ζαλίζουν.
Μετά την πρώτη αποτυχία τωρα ζητάει 134 ψωρο-εκατομμύρια σάμπως είναι στραγάλια.

Αυτό αναφέρει η έγκριτη ιστοσελίδα mononews.gr ,το οποίο υπογράφει η Ρεγγίνα Σπυράτου και αναφέρει:


Δεν δικαιούται η Σοφία Γιαννικοπούλου να διεκδικεί 234 εκατομμύρια ευρώ ως μερίδιο από την επαύξηση της περιουσίας του Γιάννη Κούστα, κατά τα χρόνια του έγγαμου βίου τους, αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

Με την υπ΄αριθμόν 15019/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, η δεύτερη σύζυγος του εφοπλιστή έχασε τη δικαστική μάχη για το πρώτο σκέλος της αγωγής της, το οποίο αφορά το υψηλότερο ποσό των απαιτήσεων της.

Ανοιχτό και υπό δικαστική κρίση παραμένει το δεύτερο σκέλος της αγωγής της: η διεκδίκηση 134 εκατομμυρίων ευρώ.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση, ζητώντας από τον εφοπλιστή και την πρώην σύζυγο του να προσκομίσουν αποδεικτικά έγγραφα για την οικονομική κατάσταση και την αξία των εταιρειών του εφοπλιστή.


Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας (αριστερά) και η πρώην σύζυγός του Σοφία Γιαννικοπούλου (δεξιά) σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Με δεύτερη απόφαση του, το Μονομελές Πρωτοδικείο δήλωσε αναρμόδιο να αποφανθεί για τις ανακλήσεις των δωρεών του Γιάννη Κούστα προς τη μητέρα των δύο κοριτσιών του. 
Παρέπεμψε την υπόθεση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, το οποίο σε μία νέα δίκη, θα αποφανθεί εάν τα ακίνητα που χάρισε ο εφοπλιστής στην πρώην σύζυγο του θα παραμείνουν στην κυριότητα της...... .....ΣΥΝΕΧΕΙΑ


 
Top