Κι όμως αυτό που βλέπετε είναι μπουλντόζες! Οι Κινέζοι θα καταρρίψουν το ρεκόρ επί SARS όταν έχτισαν νοσοκομείο σε 7 ημέρες! Φοβούνται αναταραχές από τα εκατομμύρια που έχουν μπει σε καραντίνα μέσα στις ίδιες τους τις πόλεις! 

Τριπλό μισθό θα πάρουν οι εργάτες που απασχολούνται στο εργοτάξιο - μαμούθ. Πάνω από 1.200 άνθρωποι με πυρετό επισκέφθηκαν νοσοκομεία της πόλης Σιαογκάν κοντά στην Γουχάν.

Αυτό που θα δείτε στην κυριολεξία δεν έχει ξαναγίνει. Από την Πέμπτη που ανακοινώθηκε ότι θα χτισθεί ένα νέο νοσοκομείο στην πόλη Γουχάν της Κίνας μόνο για όσους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό – δηλαδή 24 ώρες πριν – οι μπουλντόζες έχουν ήδη πάρει μπρος. 

Στα πλάνα που έρχονται από την περιοχή οι μπουλντόζες είναι αμέτρητες και σκάβουν σε έναν χώρο 25.000 τετραγωνικών στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο 1.000 κλινών. Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα δίκτυα οι εργάτες που απασχολούνται για την ανέγερση του νοσοκομείου, θα πάρουν τριπλό μισθό.

Μέσα σε 24 ώρες δηλαδή, βρέθηκε ο χώρος, μπήκαν τα συνεργεία και όπως θα δείτε και στο βίντεο τα φορτηγά που μεταφέρουν υλικά και εξοπλισμό ίσως και να είναι όσο όλος ο στόλος φορτηγών μιας χώρας. Το 2003 όταν είχε κάνει την εμφάνισή της μια άλλη επιδημία αυτή του SARS οι κινέζοι είχαν φτιάξει ένα νοσοκομείο σε 7 ημέρες.


Άρα αυτή την φορά καταρρίπτουν το δικό τους ρεκόρ. Το νέο νοσοκομείο θα είναι λειτουργικό στις 3 Φεβρουαρίου.

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο 
Top