Φωτογραφία InTime News
Φωτογραφία InTime News

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο ΥΠΕΞ ο Χαλίφα Χάφταρ. Συνάντηση με τον Νίκο Δένδια. Στις 13:00 το ραντεβού με τον Μητσοτάκη στη Βουλή. Το παρασκήνιο και οι στόχοι της επίσκεψης του Λίβυου στρατάρχη στην Αθήνα.

Με τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν ανάποδα τη Βασιλέως Γεωργίου και τη Βασιλίσσης Σοφίας, ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ έφτασε μέσα σε λιγότερο από… ένα λεπτό, από το ξενοδοχείο του στο Σύνταγμα, το υπουργείο Εξωτερικών.

Εκεί τον περίμενε και τον υποδέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Οι δυο άνδρες έχουν συναντηθεί σε διάστημα λίγων εβδομάδων, τουλάχιστον τρεις φορές. Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών πριν από τα Χριστούγεννα είχε βρεθεί στη Βεγγάζη, ενώ ήταν εκείνος που τον υποδέχτηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον υπουργό Εξωτερικών, ο Χαλίφα Χάφταρ θα… περάσει το δρόμο απέναντι και θα βρεθεί στη Βουλή για το τετ α τετ του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντησή τους δεν θα γίνει στο Μαξίμου καθώς ο Λίβυος στρατάρχης δεν είναι ηγέτης κράτους.


newsit.gr
 
Top