Πρεμιέρα και επίσημα στη νέα του επαγγελματική στροφή έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των
ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος στράφηκε πλέον στις επιχειρήσεις και από «ντίλερ» πολιτικών ιδεών πλέον επέστρεψε στις οικογενειακές του παραδόσεις αποφασίζοντας να «βαδίσει» στα επαγγελματικά μονοπάτια του πατέρα του και να γίνει ντίλερ αυτοκινήτων.


Μετά τις εντυπωσιακές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και την απώλεια δεκάδων κιλών, ο πρώην υπουργός εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον γιο του την έκθεση αυτοκινήτων με την επωνυμία του πατέρα του, «Η. Καμμένος Α.Ε».


Η έκθεση αυτοκινήτων στεγάζεται στο ισόγειο του κτηρίου όπου παλαιότερα βρίσκονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση που κάνει η οικογένεια του πρώην υπουργού μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς άνοιξε ένα μπαρ στη Βουλιαγμένη ενώ ο γιός του Ηλίας είναι μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis.

Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας του προέδρου των ΑΝΕΛ Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και είχε και αυτός την έδρα του στη Λεωφόρο Συγγρού 196.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια


Ο γιος του κ.Καμμένου με την Φάνη Πάλλη- ΠετραλιάO Πάνος Καμμένος με την Φάνη Πάλλη- ΠετραλιάΠαρούσα στα εγκαίνια και η κυρία Εμυ ΛιβανίουΚαι ο Κώστας Κοκκινάκης στα εγκαίνιαΠάνος Καμμένος - Χάρης ΠασβαντίδηςΠατέρας και γιος σε νέο επιχειρηματικό εγχείρημαΜε τον Σταμάτη ΚόκκοταΗ κυρία Έμυ Λιβανίου με την κυρία Έλενα Τζούλη, σύζυγο του Πάνου Καμμένου


 
Top