Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας προσπάθησε να μπει σε αστικό λεωφορείο και επειδή δεν χωρούσε, γρονθοκόπησε τον οδηγό του ΟΑΣΘ αλλά και έναν ακόμη πολίτη.

Σύμφωνα ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό της Αγίας Σοφίας. Ο άνδρας που δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο χτύπησε τον οδηγό αλλά και έναν ακόμα επιβάτη που επιχείρησε να τους χωρίσει.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου εργαζόμενοι, φοιτητές και συνταξιούχοι προγραμματίζουν διαμαρτυρία για τον ΟΑΣΘ καθώς όπως αναφέρουν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία. Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε από την «Πρωτοβουλία Εργαζομένων, Φοιτητών και Συνταξιούχων» κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στη σύσκεψη έγινε συζήτηση για την ποιότητα των υπηρεσιών, της μετακίνησης και την κατάσταση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

«Έχουμε ακούσει με πολύ προσοχή τις δηλώσεις των διοικήσεων και παρότι διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρξει ανάσα μέσα στον Φεβρουάριο, φοβόμαστε χειροτέρευση, διότι σαράντα τέσσερα λεωφορεία είναι στα όρια της κατάρρευσης» η Φωτεινή Σαλονικίδου η οποία είναι μέλος της πρωτοβουλίας.
 
Top