Μια Αμερικανίδα μητέρα 2 παιδιών βιντεοσκοπήθηκε να γεννά το 3ο της μωράκι στο γκαζόν της αυλή του γείτονα, με την κάμερα στο κουδούνι της πόρτας να καταγράφει τη
συγκλονιστική στιγμή.

Τα νερά έσπασαν απροσδόκητα, ενώ η γυναίκα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ βρισκόταν στην αυλή γειτονικού σπιτιού.

Το παράξενο περιστατικό με τη γέννα της Έιμι Ρόμπινσον συνέβη το Σεπτέμβρη του 2019, αλλά βγήκε στη δημοσιότητα μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η γυναίκα του πήγε στο γειτονικό ζευγάρι για να τους ζητήσει να προσέχουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους, ενώ το ζευγάρι θα πήγαινε στο νοσοκομείο.

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/VIRAL WORLD
Ο μικρούλης Άντριου δεν μπορούσε να περιμένει και ήρθε στον κόσμο στο γκαζόν, πριν προλάβει να έρθει το ασθενοφόρο

Αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο ή πιο σωστά χωρίς το μωρό, γιατί ο γιος τους είχε αποφασίσει ότι θέλει να βγει άμεσα.

«Αμέσως αφού μίλησε με τους γείτονες, η γυναίκα μου είχε μια μεγάλη σύσπαση, ενώ εγώ έπαιρνα την τσάντα για να πάμε στο νοσοκομείο», ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μερικά λεπτά αφότου καλέσαμε το ασθενοφόρο, η Έιμι κατάλαβε ότι έπρεπε να σπρώξει, τα δυο προηγούμενα παιδιά της είχαν γεννηθεί μόλις λίγα λεπτά αφότου είχαν σπάσει τα νερά.

«Οι γείτονές μας πήγαν κι έφεραν πετσέτες και μέχρι να ξαναβγούν από το σπίτι ο μικρούλης είχε ήδη γεννηθεί», ανέφερε χαρούμενος ο μπαμπάς Άντριου.

Μαμά και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχαιραν άκρας υγείας
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/VIRAL WORLD
Μαμά και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχαιραν άκρας υγείαςΔείτε το βίντεο:
πηγή
 
Top