Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου και των συγγενών του 73χρονου βρέθηκε ο 43χρονος κατηγορούμενος για το φονικό στο Λασίθι.
Το οργισμένο πλήθος

προσπάθησε να τον λιντσάρει και να του επιτεθεί όταν βγήκε από τα δικαστήρια μετά την απολογία του.

Στο φως σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε καρά καρέ το φονικό στο Λασίθι.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 43χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στο Λασίθι, με θύμα έναν 73χρονο κτηνοτρόφο και σοβαρά τραυματία τον γιο του.
Υπό το φόβο των επεισοδίων, ο 43χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, είχε μεταφερθεί στα δικαστήρια τρεις ώρες πριν από την ώρα που επρόκειτο να απολογηθεί.

Όταν όμως τελείωσε η απολογία του, οργισμένοι συγγενείς του θύματος τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια με άγριες διαθέσεις. Μόλις είδαν τον 43χρονο, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κατάφεραν να «σπάσουν» τον αστυνομικό κλοιό.
Πλησίασαν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν και κατάφεραν να του σπάσουν το πίσω τζάμι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε και μια σύλληψη.

«Φονιά! Εδώ θα σε περιμένουμε!» φώναζε, μεταξύ άλλων, το πλήθος.
Δείτε τις στιγμές της έντασης
Τι ισχυρίστηκε ο 43χρονος για το φονικό στο Λασίθι

Στην απολογία του, ο 43χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε, όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Στειακάκης, ότι το μοιραίο απόγευμα πήγε στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στην οικογένεια Φινοκαλιώτη για την περίφραξη που είχαν τοποθετήσει.

Ισχυρίστηκε ότι η άλλη πλευρά του έβρισε «σκαιότατα και εξευτελιστικά» με αποτέλεσμα να «σταματήσει το μυαλό του και να κάνει ό,τι έκανε».   


 
Top