Χθες βράδυ οι βασικοί μέτοχοι, κκ. Μπούσης, Παλυβός, έδωσαν τα χέρια με ξένο επενδυτικό fund, που θα αποκτήσει την πλειοψηφία
των μετοχών της κρητικής ομάδαςΑκόμα και ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τα ξένα επενδυτικά funds.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χθες το βράδυ, οι βασικοί μέτοχοι του ΟΦΗ οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, κκ. Μπούσης, Παλυβός, έδωσαν τα χέρια με ξένο επενδυτικό fund, το οποίο θα αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της κρητικής ομάδας.Οι κκ Μπούσης και Παλυβός είχαν επενδύσει σημαντικό ποσό στην ομάδα, τόσο για μεταγραφές, όσο και για την ανάπτυξη των ακαδημιών της. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η απόδοση της ομάδας σε κρίσιμα παιχνίδια δεν ήταν η αναμενόμενη, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είχε χαθεί η επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης και των παικτών της ομάδας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, υπήρξε και αυτονόμηση από τα στελέχη γι’ αυτό και η διοίκηση αποφάσισε την πώληση της ομάδος.

Το deal ολοκλήρωσε ο τρίτος αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Αντζελο Παλυβός, ο οποίος είναι γιος του ενός εκ των βασικών μετόχων 

 
Top