Φανταστείτε τι τέρατα κυκλοφορούν στους υπονόμους όλων των μεγάλων πόλεων στον πλανήτη.Γιατί είναι τόσο μεγάλοι;..Ίσως γιατί τρέφονται εκτός απο τα διαφορα αποφαγια που πολτοποιούνται στους νεροχύτες αλλά και τα χημικά που καταλήγουν στους υπονόμους.Όπως αυτό το τέρας.

Μία ασύλληπτη φωτογραφία κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου απεικονίζοντας ένα θηριώδη νεκρό αρουραίο να βρίσκεται
στα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος τον κρατάει περιχαρής έξω από το σπίτι του στο ανατολικό Λονδίνο.

Η φωτογραφία λοιπόν, του μηχανικού Τόνι Σμίθ, στην οποία κρατάει το πελώριο αυτό τρωκτικό με μια μεγάλη τσιμπίδα, φαίνεται πως ο αρουραίος έχει το μέγεθος τετράχρονου αγοριού. Ο Σμίθ ισχυρίζεται ότι έφτανε σε μήκος τα 1.20 μέτρα και σε βάρος τα 11 περίπου κιλά.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, επειδή εργάζεται σε μια εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, ανακάλυψε το τεράστιο αρουραίο πίσω έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά της πόλης Χάκνεϊ Ντάουνς.


«Ήταν ο μεγαλύτερος αρουραίος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω μια γάτα και ένα σκυλί Τζακ Ράσελ, αλλά το συγκεκριμένο τρωκτικό ήταν πιο ογκώδες και από τα δύο ζώα μου μαζί. Πριν το πετάξουμε, σκεφτήκαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για να το θυμόμαστε», είπε ο 46χρονος στην Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα με τα τρωκτικά στη συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου είναι αρκετά σοβαρό, με τους αρουραίους να λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στα υπολείμματα φαστ-φουντ που βρίσκουν στους κάδους, πολλοί από τους οποίους είναι ανοιχτοί.

Ο δήμος χρησιμοποιεί δηλητήρια διαφόρων ειδών στις φωλιές τους, όμως τα μεγάλα τρωκτικά έχουν αποκτήσει… ανοσία και δεν παθαίνουν τίποτα, αναφέρει η Daily Mail. πηγή

 
Top