«Έκανε φτερά» χρηματοκιβώτιο σε ιατρεία που περιείχε πάνω απο 200.000 ευρώ στην πόλη της Πρέβεζας σε ιατρείο στο κέντρο της πόλης ανήμερα της 25ης Μαρτίου.Μια από τις μεγαλύτερες κλοπές των τελευταίων ετών στην Ελλάδα αποκαλύφθηκε ανήμερα της εθνικής επετείου στην Πρέβεζα, όπου έγινε στόχος διαρρηκτών ένα ιατρείο από το οποίο έκανε φτερά το χρηματοκιβώτιο που περιείχε περισσότερα από 200.000 ευρώ σε «ζεστά» μετρητά!

Όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο ισόγειο ιατρείο και του ιδιαίτερα μεγάλου ποσού που περιείχε. 

Έτσι, αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αν και το ιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, εκμεταλλεύτηκαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας για να δράσουν ανενόχλητοι. 

Χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα του ιατρείου, μπήκαν μέσα και στην συνέχεια άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο με τον «θησαυρό».

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν και η κλοπή «μαμούθ» έγινε αντιληπτή το πρωί από τον γιατρό ο οποίος αντίκρισε εμβρόντητος ορθάνοιχτη την πόρτα του ιατρείου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και εξετάζουν όσους είχαν επισκεφθεί τον γιατρό ως ασθενείς ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, ενώ αναζητούν και πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
 
Top