Με πρόσχημα τον κορωνοϊό οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στην Μόρια ιδρύουν ομάδα με την ονομασία «Λευκά κράνη»
(White Helmets)!
Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια υποτιθέμενη «ανθρωπιστική» ομάδα προκάλυμμα των τζιχαντιστών στη Συρία που ειδικεύεται σε προβοκατόρικα βίντεο και καθοδηγείται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όλως τυχαίως επιχειρούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται απ την Al Nusra/Al-Qaeda.


Δεν βρίσκονται πουθενά σε περιοχές υπό τον έλεγχο του συριακού Στρατού.


ΜΟΡΙΑ
Με πρόσχημα τον κορονοϊό και την αδράνεια του κράτους, οι ψευτοπρόσφυγες σε ένα βίντεο-μανιφέστο ανακοινώνουν την σύσταση ομάδας που ονομάζεται «Λευκά Κράνη».
Το πιάσαμε το υπονοούμενο; pic.twitter.com/FiHl6vq985

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 20, 2020


pic.twitter.com/UoqiDC8ZIs

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 20, 2020


Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια "ανθρωπιστική" ομάδα προκάλυμμα των τζιχαντιστών στη Συρία που ειδικεύεται στις προβοκάτσιες και καθοδηγείται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες & κυβερνήσεις.
Επιχειρούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται απ την Al Nusra/Al-Qaeda.
Σήμερα H' Tahrir al-Sham pic.twitter.com/g2N9z3Gnd6

— Σταυροφόρος (@stavroforos_) March 20, 2020


Την ίδια στιγμή νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την χθεσινοβραδυνή επίθεση των «ταλαίπωρων» παράνομων μεταναστών και δείχνουν την σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκαν κατά των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων


Το απόγευμα της Πέμπτης στις Καστανιές είχαμε επιθέσεις πάνω από 500 παράνομους μετανάστες κατά των Ελλήνων αστυνομικών και με ρίψεις χημικών και πετρών.

Η επιτυχία μερικών δεκάδων από αυτούς να περάσουν στο ελληνικό έδαφος στο ύψος των Φερρών με την αυτοσχέδια σκάλα που τους βοήθησε να ζεύξουν τον φράχτη, λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους υπόλοιπους.


Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε δύο σημεία: Στο δάσος των Καστανεών και στον φράχτη νότια από το φυλάκιο.


Play Video


 
Top