Ο γνωστός επιχειρηματίας συνιστά οι ασθενείς να πειθαρχούν στις οδηγίες των γιατρών
Οκορωνοϊός «χτύπησε την πόρτα» και του Βαγγέλη

Μαρινάκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας δημοσίευσε την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την οποία εκτός από το ότι ενημερώνει τους ακολούθους του ότι νοσεί απο τον ιό, συνιστά ψυχραιμία και πειθάρχηση στις οδηγίες των γιατρών.


«Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας», έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανάρτησή του.

του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΟΣ ME ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΜΟΥ TO ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ. ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΚΑΘΩΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΩ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ TO ΙΔΙΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. THE RECENT VIRUS HAS "VISITED" ME AND FELT OBLIGED TO LET THE PUBLIC KNOW. I FEEL GOOD AS TAKE ALL THE NECESSARY MEASURES AND DISCIPLINE TO THE DOCTORS' INSTRUCTIONS. STRONGLY ADVICE ALL FELLOW CITIZENS TO DO THE SAME. WISH ALL A QUICK RECOVERY."
Nέα μέτρα παίρνει η κυβέρνηση


Σε νομοθετική παρέμβαση προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης, για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις αντισηπτικών στη χώρα λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ειδικότερα, παρέχεται η δυνατότητα, η ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης (δηλαδή ποτά – μπόμπες)που έχει δημευθεί ή κατασχεθεί ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, να διατεθεί με πράξη του διοικητή της ΑΑΔΕ δωρεάν προς το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να παρασκευαστούν αντισηπτικά με βάση την έκθεση εξέτασης δείγματος που εκδίδεται από την αρμόδια χημική υπηρεσία!
πηγή
 
Top