«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο…». Ο Πρόεδρος
της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης έχει χιούμορ και το επιστρατεύει ξανά, προκειμένου να περάσει μηνύματα για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει και η Κύπρος μαζί με όλο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού.

Ένα βίντεο με ένα μικρό κοριτσάκι που ζητά από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να… «στείλει τον κορονοϊό αλλού» φαίνεται πως δεν άφησε τον Πρόεδρο ασυγκίνητο. «Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορονοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορονοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.» Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».
Δείτε το μήνυμα που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Προέδρου στο Instagram:

Πηγή enikos.gr

 
Top