Οι Τούρκοι κομάντος έχουν παραταχθεί στις όχθες του ποταμού Έβρου και ένα βίντεο που βγαίνει στην δημοσιότητα δείχνει την τακτική κατάσταση
που υπάρχει αυτή την στιγμή στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Συνεχίζεται η «μάχη» του στρατού και της αστυνομίας στην συνοριογραμμή του Έβρου, ενώ αλλοδαποί προσπαθούν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από διάφορα περάσματα.


Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την αποστολή 1.000 Τούρκων κομάντο στα σύνορα σε μια προσπάθεια άσκησης μεγαλύτερης πίεσης στην ελληνική πλευρά.
Σημερινό βίντεο του Spuntik, δείχνει τους Τούρκους κομάντο που βρίσκονται στον Έβρο ποταμό, στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου και έχουν παραταχθεί κατά μήκος της όχθης.

Μάλιστα σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η τουρκική sabat οι Τούρκοι κομάντος σημαδεύουν με τα όπλα τους προς την ελληνική πλευρά του Έβρου.


Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει τίποτα, αφού οι Έλληνες στρατιώτες, αστυνομικοί αλλά και πολίτες δεν πτοούνται από τις τουρκικές προκλήσεις και όσο περνάει από το χέρι τους, δεν αφήνουν να περάσει κανείς παράνομος μετανάστης, συνεχίζοντας κανονικά το έργο τους.

 
Top