Δεν το πίστευε κοτζάμ «Σουλτάνος» οτι θα περίμενε στην αναμονή.Το πρωτόσκολο θέλει ο οικοδεσπότης να περιμένει τον επισκέπτη.Αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο.Προσέξτε στο βίντεο τις αντιδράσεις αμηχανίας των Τούρκων αυλικών αλλά και του ιδίου του Ερντογάν ο οποίος κάθησε σε καναπέ περιμένοντας τον «τσάρο» της Ρωσίας.


Η συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στη Μόσχα δεν πήγε όσο καλά θέλει να μας πείσει ότι πήγε ο ίδιος Τούρκος πρόεδρος. Το μήνυμα του Πούτιν για τα όσα κάνει στη Συρία ήταν σαφές: “Συμμαζέψου”!Ο Πούτιν θέλησε να δώσει στον Ερντογάν να καταλάβει ότι η Τουρκία δεν είναι αυτό που θέλει να πιστεύει και του συμπεριφέρθηκε αναλόγως.Το βίντεο είναι από την προσέλευση του Ερντογάν και της συνοδείας του στη συνάντηση με τον Πούτιν.

Το πρωτόκολλο προβλέπει ο Ρώσος πρόεδρος θα τον ανέμενε για να τον υποδεχτεί. Αντί γι΄ αυτό ο Ερντογάν και οι υπουργοί του περίμεναν όρθιοι στην αίθουσα αναμονής!


Κάποια στιγμή τον κάλεσαν για να δει τον Πούτιν που φαίνεται ότι θα ήταν απασχολημένος…Ο Ερντογάν μετά από τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας, κάθεται σ΄ έναν καναπέ ,έχοντας λάβει προφανώς το μήνυμα.   πηγή

 
Top