Εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού το διάσημο συγκρότημα Guns N' Roses έκανε κανονικά συναυλία στο Μεξικό, με 40.000 φανς. Μάλιστα όπως τονίστηκε... στην
είσοδο υπήρξαν συστάσεις προς τους θεατές να τηρούν τις αποστάσεις.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε κανονικά, στις 14 Μαρτίου, σαν να μην υπήρχε η απειλή του κορωνοϊού, και για να μην χαθούν τα έσοδα από τα χιλιάδες εισιτήρια που είχαν πουληθεί.

Χθες, οι Guns Ν' Roses τουίταραν φωτογραφίες από τη συναυλία γράφοντας Thank you Mexico City!


Thank you, Mexico City! 🤘🇲🇽 pic.twitter.com/Ni5qsfwENo

— Guns N' Roses (@gunsnroses) March 19, 2020

Ακολούθησαν αμέσως δεκάδες οργισμένα σχόλια, όπως «Είσαστε εντελώς ανεύθυνοι», «Είστε αηδιαστικοί», «Γιατί βάλατε χιλιάδες φανς σας σε κίνδυνο;», «Stay home motherfυckers. People could die by the thousands», και άλλα ανάλογα.

Οι Guns Ν' Roses, που βρίσκονται σε περιοδεία (!) ανέβαλλαν τη συναυλία τους στην Κόστα Ρίκα που ήταν να γίνει στις 18 Μαρτίου, αν και πολλοί λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα να την κάνουν, αλλά εκεί, την απαγόρευσαν οι αρχές.



Η Δήμαρχος της πόλης, Claudia Sheinbaum, επικαλέστηκε ως βασικό λόγο για τη μη ακύρωση του φεστιβάλ, το ότι, «θα υπήρχαν οικονομικές επιπτώσεις», το οποίο μάλλον σημαίνει ότι, θα είχαν ζημιά οι διοργανωτές. 


Ανέφερε επίσης ότι το Μεξικό βρίσκεται ακόμη στην Φάση 1 του κορωνοϊού και άρα –κατά τη γνώμη της- δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθεί το φεστιβάλ.

Συνεπώς, και όπως λένε πολλοί, δεν είναι μόνο οι Guns n Roses και οι διοργανωτές που αδιαφόρησαν για να μη χαθούν χρήματα, είναι και οι αρχές της πόλης που δεν έχουν πάρει είδηση τι σημαίνει κορωνοϊός.



«Δεν αδιαφορήσαμε, λάβαμε μέτρα!» ισχυρίστηκαν οι διοργανωτές.

Και ποια ήταν αυτά τα μέτρα; Θερμομετρούσαν τους εισερχόμενους στον χώρο του φεστιβάλ, και τους έδιναν οδηγίες να …κρατούν απόσταση ασφαλείας!
Τώρα, ποια ήταν αυτή η απόσταση ασφαλείας που κρατήθηκε στη διάρκεια του φεστιβάλ, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα λένε όλα!


 
Top