Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 πραγματοποίησε την Δευτέρα
16 Μαρτίου, η Generali Hellas.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, «η προγραμματισμένη αυτή ενέργεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία καθώς διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων που έχουμε θέσει στη διάθεσή σας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ η τεχνολογία καλείται να υπηρετήσει πάνω απ' όλα τον άνθρωπο. Για εμάς στην Generali, οι άνθρωποί μας, οι συνεργάτες της, οι ασφαλισμένοι μας παραμένουν στο επίκεντρο κάθε απόφασής μας και καθημερινά εργαζόμαστε για να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Με αυτό το κριτήριο και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με τη διεθνή πανδημία, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην εξ' αποστάσεως λειτουργία μας και στο κλείσιμο των γραφείων μας για το κοινό.

Έτσι, από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και για διάστημα 15 ημερών, τα γραφεία μας θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά.


Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι:

▪ Το σύνολο των εργαζομένων μας, από όλα τα Τμήματα της εταιρίας, έχουν εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και πραγματοποιούν την εργασία τους από απόσταση (τηλεργασία).

▪ Τόσο το Τηλεφωνικό Κέντρο όσο και τα εσωτερικά τηλέφωνα των ανθρώπων μας, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, σε εξ αποστάσεως πάντα λειτουργία.

▪ Η σταθερή εξυπηρέτηση των Συνεργατών και των πελατών μας, πάντα στο ίδιο υψηλό επίπεδο, συνεχίζεται απρόσκοπτα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

▪ Τα ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες που διαθέτουμε όπως το One View και το My Generali, συνεχίζουν να διασφαλίζουν την εξ' αποστάσεως ταχύτατη εξυπηρέτηση σας.

Προτρέπουμε τόσο εσάς όσο και τους ασφαλισμένους να αξιοποιήσετε τις παραπάνω δυνατότητες, οι οποίες διασφαλίζουν τις ασφαλείς συναλλαγές, χωρίς τη φυσική σας παρουσία αλλά και μία βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες λεπτομερείς κατευθύνσεις για την ομαλή διεκπεραίωση όλων των εργασιών σας με την εταιρία».


 
Top