Αυτά δεν συμβαίνουν εις ...Παρισίους αλλά στην Κρήτη.Και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο!

Η φωτογραφία της κλήσης
προκάλεσε αντιδράσεις στα social media
Η φωτογραφία μιας κλήσης των 150 ευρώ για παράβαση των περιορισμών στις μετακινήσεις που έγραφε την λέξη «άστεγος» προκάλεσε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου στην πλατεία Μικρασιατών στην πόλη του Ρεθύμνου και στην διάρκεια ελέγχων για την τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε έναν πολίτη που ήταν στην πλατεία.

Ο συγκεκριμένος άντρας που ελέγχθηκε δεν είχε μαζί του την αναγκαία βεβαίωση και στην φωτογραφία της κλήσης που κυκλοφόρησε φαίνεται πως πρόκειται για άστεγο στον οποίο βεβαιώθηκε κλήση με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση, ασχολήθηκε προσωπικά και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν πολλά σχόλια για το τι κάνει ο Δήμος με τους αστέγους.
Τελικά και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για τοξικοεξαρτώμενο άτομο το οποίο έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, ο οποίος κατά καιρούς αναφέρει διάφορες διευθύνσεις κατοικίας.

Χθες και στην διάρκεια του ελέγχου, σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες, αρνήθηκε να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που βεβαίωσε την παράβαση να γράψει την λέξη «άστεγος».


Τελικά μετά από σχετική ένσταση και σε ένδειξη επιείκειας, η κλήση ακυρώθηκε από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

Πηγή: flashnews.gr
 
Top