Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που δείχνει την τοπική καταιγίδα ωριμότητας του Ελληνικού λαού έδειξε η έρευνα της MRB για το Star.

Πλέον το δείχνουν και οι έρευνες. Αυτό που έλειψε στους Ελληνες και στις Ελληνίδες είναι το κομμωτήριο.

Δηλαδή του χρόνου την Άνοιξη που θα αρθούν οι περιορισμοί οι ώριμοι πλέον συμπολίτες μας οι οποίοι παρακολουθώντας με δέος τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου αισθάνθηκαν την ανάγκη για εσωτερική αναζήτηση για τις πραγματικές αξίες της ζωής επέλεξαν σαν πρώτη τους προτεραιότητα το κομμωτήριο.

Όπως είναι φυσικό το 80% των Ελλήνων αποθεώνει τον εγκλεισμό του ενώ σαρώνει το δίδυμο Τσιόδρα-Χαρδαλιά.

Ποσοστό αποδοχής 80% αγγίζει η αποδοχή των κυβερνητικών χειρισμών στο θέμα του κορονοϊού, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για το STAR.

Οι θετικές γνώμες των πολιτών για δύο κεντρικά πρόσωπα της διαχείρισης της κρίσης, τους Σ. Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά, να μετρούνται στο 77% και το 69% αντίστοιχα.


Συγκεκριμένα οι θετικές γνώμες των ερωτηθέντων στην έρευνα της MRB ανέρχονται στο 79,9%, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι θετικά αξιολογεί τους κυβερνητικούς χειρισμούς και το το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.Υψηλούς βαθμούς παίρνουν στην ίδια έρευνα ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ σε μεγάλο απωθημένο των πολιτών αναδεικνύεται το κομμωτήριο, το οποίο είναι η πρώτη τους επιλογή για το πού θα πάνε μόλις λήξουν τα περιοριστικά μέτρα!


Ανησυχούν λίγο για την Οικονομία αλλά δε βαριέσαι. Έχοντας εκπαιδευθεί στα επιδόματα του Σύριζα αράζουν στον καναπέ και είναι όλη μέρα γιόλο…
 
Top