Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, ρωτάμε συχνά για κάτι που η απάντηση είναι (παραπάνω από) προφανής. Και δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι… νιαουρίσματα ακούγονται πλέον και στο Μέγαρο Μαξίμου. Έντονα.

Aφορούν βεβαίως τον Σωτήρη Τσιόδρα, η δημοτικότητα του οποίου εν μέσω πανδημίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας προαλείφεται, αργά ή γρήγορα, για κυβερνητικό πόστο – θα του προταθεί τουλάχιστον.

Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει ανασχηματισμό, πιθανώς μέσα στο καλοκαίρι με στόχο, από Σεπτέμβρη, να πιάσουν δουλειά οι νέοι υπουργοί – όσοι αναλάβουν.

Ευλόγως, για τη θέση του Κικίλια στο υπουργείο Υγείας ο Τσιόδρας είναι, μακράν του δεύτερου, ο πλέον ενδεδειγμένος. Άραγε θα δεχθεί, αν του προταθεί; Εναλλακτικά, να αναλάβει πιο κομβικό ρόλο, ξανά στο υπουργείο.

Λέγεται πάντως ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην πρόσφατη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκθείασε εκ νέου τον καθηγητή γιατρό που όλο αυτό το διάστημα έπεισε άπαντες για την αναγκαιότητα και την πιστή εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Και τον επηρέασε…

(Με πληροφορίες από instanews.gr)
 
Top