Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά στην επιφάνεια. Μην βιαστείς βέβαια για συμπεράσματα και αποφάσεις. Επεξεργάσου σωστά πληροφορίες και φρόντισε να προσθέσεις ενδιαφέρον στη μέρα σου. Η τρυφερότητα του ερωτικού συντρόφου πιθανά να σε κάνει να νιώσεις κάποιες ενοχές. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι καλύπτουν τις συναισθηματικές ανάγκες σου.

Ταύρος
Η μέρα και η Ηλιακή έκλειψη σήμερα φέρνουν απρόβλεπτες ειδήσεις οι οποίες μπορεί να νιώσεις ότι σε πιέζουν ασφυκτικά. Προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και να αποφύγεις τις ακραίες συμπεριφορές. Αν νιώσεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά και ότι κάτι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν πηγαίνει καλά, προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις σκέψεις και εμμονές σου να σου χαλούν τη διάθεση.


Δίδυμοι
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη φέρνει την επιφάνεια τις ανασφάλειές σου είτε πρόκειται για οικονομικές είτε για συναισθηματικές. Ο απολογισμός που κάνεις αυτήν την περίοδο να ξέρεις πως δεν είναι αντικειμενικός για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις. Πάρε το χρόνο σου έτσι ώστε να είσαι βέβαιη για τις επόμενες κινήσεις σου. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι ευχάριστα γεμάτη από δραστηριότητες.


Καρκίνος
Η περίοδος των γενεθλίων σου εγκαινιάζεται και με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη στο δικό σου ζώδιο. Η συναισθηματικές κυρίως ισορροπίες σου διαταράσσονται όμως θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Παλιές εμπειρίες ή και πληγές σου δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες σήμερα και απόφυγε ή έλεγξε τον εκνευρισμό σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι σε πνίγει. Μην ξεσπάς επάνω του χωρίς τουλάχιστον να ξέρεις ή να του εξηγήσεις το λόγο. Εσύ που είσαι μόνη, οι κακές αναμνήσεις του παρελθόντος περνούν κινηματογραφικά από το μυαλό σου.


Λέων
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη σε βγάζει λίγο έξω από τα νερά σου καθώς η ψυχολογία σου έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς λίγο στο καβούκι σου έτσι ώστε να πάρεις δυνάμεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Παρά τη λίγο κακή σου διάθεση δεν θα πρέπει να ξεσπάσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα μπορείς να του ανοίξεις την καρδιά σου και να του εξομολογηθείς τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου.


Παρθένος
Προσωπικές και οικογενειακές εκκρεμότητες καλείσαι να αντιμετωπίσεις σήμερα κι αυτό σου δημιουργεί άγχος. Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη ξυπνά μνήμες και επιθυμίες που μέχρι χθες είχες καταφέρει επιμελώς να κρύψεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε στηρίξει και να σε κατανοήσει, αρκεί να βάλεις λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη και να του μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις ενδεχομένως και αποκαλύψεις σου φτιάχνουν τη διάθεση.


Ζυγός
Ισχυρή είναι η επιρροή που δέχεσαι με την πραγματοποίηση της σημερινής Ηλιακής έκλειψης, αναγκάζοντάς σε κατά κάποιο τρόπο να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και με θέματα σχέσεων. Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα και πριν καταλήξεις σε αποφάσεις λάβε υπόψη σου όλα τα ενδεχόμενα και τις παραμέτρους. Ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσουν στο να αποφύγετε την ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος πιθανά να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και μελαγχολία.


Σκορπιός
Η επιρροή της σημερινής Ηλιακής έκλειψης δεν θα μπορούσε να αφήσει εσένα ανεπηρέαστη, βέβαια αισθητά ηπιότερα από κάποιους άλλους. Απόφυγε τις διαμάχες με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και αντιμετώπισε θέματα που σχετίζονται πιθανά με το νόμο, έγραφα και συμφωνητικά. Κάνε τον απολογισμό σου χωρίς να φαίνεται προκλητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι σκληρές συνειδητοποιήσεις σου προκαλούν πόνο.


Τοξότης
Οι μέρες φέρνουν ένταση καθώς και η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε κάνουν να νιώθεις έντονα την ανάγκη πως πρέπει να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά. Οικονομικά θέματα πιθανά να νιώθεις πως σε πνίγουν, όμως αν αλλάξεις συνήθειες θα βελτιώσεις την κατάσταση. Αν δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μην προκαλείς συζητήσεις που θα έχουν δυσάρεστη κατάληξη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε και αγάπησε τον εαυτό σου περισσότερο.


Αιγόκερως
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στο ακριβώς απέναντί σου ζώδιο και επηρεάζει τα θεμέλια των σχέσεων και συνεργασιών σου. Οι ανασφάλειές σου σε σχέση με τα οικονομικά εντείνονται και φυσικά και η ανάγκη σου να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες. Προσπάθησε να αποφορτίσεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη λες λόγια τα οποία πιθανά να μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε όσο το δυνατόν ευχάριστες δραστηριότητες στη μέρα σου.


Υδροχόος
Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται πραγματικά να μετρά τα όρια των αντοχών σου. Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις, τα θέλω και τις ανάγκες σου και μην προκαλείς καταστάσεις που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Σε μια περίοδο που το στρες είναι έντονο, απόλαυσε δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Εσύ που είσαι μόνη, η συντροφιά κάποιου αγαπημένου φίλου που μπορείς να του ανοίγεις την καρδιά σου, είναι μια καλή ιδέα για να περάσεις τη βραδιά σου.


Ιχθείς
Απόφυγε σήμερα τις ακρότητες και διαπραγματεύσου συζητήσεις ή και πιθανές συμφωνίες με διπλωματία και διαλλακτικότητα. Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά μπορείς σήμερα να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και να φλερτάρεις αρκεί να μην χάσεις τον έλεγχο. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλό θα ήταν να παραμείνουν σε ήρεμους και ήσυχους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, το καρνέ των θαυμαστών σου εμπλουτίζεται.
 
Top