Συνεχίζεται το αστυνομικό «θρίλερ» της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης, περίπου πριν από δυο βδομάδες στην είσοδο της
εταιρείας όπου εργάζεται το θύμα στην Καλλιθέα. 

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όσο περνάει ο καιρός βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να ταυτοποιήσουν την «μαυροντυμένη γυναίκα» που πέταξε το καυστικό υγρό στο θύμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, η δράστις είχε αποπειραθεί να επιτεθεί στην 34χρονη, με τον ίδιο τρόπο και την προηγούμενη ημέρα, όμως η 34χρονη έτυχε να φτάσει νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα στην δουλειά της.

Οι Αρχές έχουν οδηγηθεί στο παραπάνω συμπέρασμα, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια σειρά σημαντικών στοιχείων που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. 


Η «μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία είχε μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις της και πιθανότατα είχε «παρακολουθήσει» το θύμα, εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη ημέρα από την επίθεση φορώντας και πάλι μάσκα και γάντια και κρατώντας το ίδιο μπλε μπουκάλι, γεγονός που προδίδει ότι ήθελε να πραγματοποιήσει την επίθεση την συγκεκριμένη ημέρα. 
 
Top