Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο έγκριτος αναγνώστης το πάθος και η αγάπη της Δήμητρας Μέρμηγκα για τα κοσμήματα είναι ασίγαστη.

Για την ακρίβεια το ανήσυχο καταναλωτικό πνεύμα της Δήμητρας δεν ησυχάζει ούτε του Αγίου Πνεύματος ακόμη και στη Μύκονο.

Ο φακός του Mykonos live TV συνέλαβε το ερωτευμένο ζευγάρι να εξέρχεται από κοσμηματοπωλείο του νησιού, εδώ όπου η Δήμητρα περιεργάστηκε με αφοσίωση τα τελευταία κομμάτια των διεθνών οίκων που φιλοξενεί το κατάστημα.

Που θα πηγαίναν οι άνθρωποι; Στη βιβλιοθήκη της Μυκόνου; Ήμαρτον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mykonos live Tv το ερωτευμένο ζεύγος ήτο διαρκώς πιασμένο χεράκι-χεράκι.

Ακολουθούν οι σχετικές λεπτομέρειες>
Ειδυλλιακό τριήμερο στην Μύκονο για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα και την νεαρή σύζυγό του, Δήμητρα-κεντρική photo.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πιασμένο χεράκι-χεράκι απόλαυσε την βόλτα του στα γραφικά Ματογιάννια όπου τους εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV. Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Τι κι αν τους χωρίζουν 38 χρόνια;

Οι δύο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Δείτε το ζεύγος Κούστα στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV. Όλα τα βίντεο του καναλιού βρίσκονται μόνο στο site, www.mykonoslive.tv. 
Μην ξεχνάτε να συντονίζεστε και στο Mykonos Live Radio, τον ολοκαίνουργιο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που θας σας εκπλήξει, θα σας διασκεδάσει και θα σας παρασύρει στους ρυθμούς του. Κορυφαίοι djs και παραγωγοί από την Μύκονο και όχι μόνο, επιλέγουν μόνο για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες!  
 
Top