Στην τηλεόραση και στο YouTube, οι εκδηλώσεις της 75ης επετείου της Παρέλασης Ημέρας Νίκης έχουν την τιμητική τους. Η συγκέντρωση
ανθρώπων και αρμάτων θα δώσουν το “παρών” στην Κόκκινη Πλατεία σε συνεχή ροή η οποία αναμένεται να κόψει την ανάσα. Ακόμα και όσοι είναι εξοικειωμένοι με τέτοια μηχανήματα, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους.

Ακόμη και ο σχολιαστής δεν είχε στη διάθεσή του αρκετό χρόνο για να σχολιάσει ότι ακριβώς έβλεπε, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τις στιγμές και τις κρατούν για πάντα ζωντανές. Ως εκ τούτου, το Motor1 σας δίνει μια γεύση.

Στην τελική βραδινή πρόβα στη Μόσχα, το συγκεκριμένο μέσο κατάφερε να φωτογραφίσει τα κύρια αξιοθέατα αυτής της μεγάλης εκδήλωσης προς τιμή του εορτασμού της 9ης Μαΐου η οποία καθυστέρησε να πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού. Μεταβείτε λοιπόν στις εικόνες και δείτε τι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο ρωσικός στρατός προκειμένου να πολεμήσει στο μέλλον. Η έμφαση δίνεται στα τροχοφόρα οχήματα, αν και τα περισσότερα από αυτά σύρονταν από φορτηγά.

Φωτογραφίες: Yury Uryukov
 
Top