Άκρως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ο δράστης


Αμετανόητος και άκρως προκλητικός εμφανίστηκε ο «δράκος» της Αθήνας, ο 40χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση σε βάρος γυναικών και είχε συλληφθεί με τον συνεργό του τον Φεβρουάριο του 2020.


Ο κακοποιός, προσέγγιζε γυναίκες -μεταξύ των οποίων και ιερόδουλες– τις λήστευε, τις χτυπούσε με λοστούς, τις μαχαίρωνε, τις βίαζε και τις κρατούσε χωρίς νερό και φαγητό για μέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, ο 40χρονος Βούλγαρος αρνήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες, λέγοντας: «Αρνούμαι να απαντήσω σε όλα. Είμαι γάιδαρος». Ο 40χρονος δρούσε με ιδιαίτερη βαναυσότητα, ενώ ένα από τα θύματά του περιγράφει τα πώς την ξυλοκόπησε αφήνοντάς της μόνιμο πρόβλημα στα χέρια.

Την ίδια ώρα, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη «καίει» τον κακοποιό, πατέρα δύο παιδιών, καθώς αναφέρει ότι είναι άκρως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, βαρύτατα αντικοινωνικός και όχι σχιζοφρενής και οι πράξεις του φαίνονται να είχαν σχέδιο, οργάνωση και μεθοδικότητα.

Ο ίδιος και ο συνεργός του συνελήθησαν στις 4 Φεβρουαρίου 2020 από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και αφού τις προηγούμενες 15 ημέρες είχαν σκορπίσει τρόμο στις πιάτσες της Αθήνας.
 
Top