Γράφει ο Παναγιώτης Τσιμπούκης
Ελληνας συνταξιούχος παντρεύτηκε 41χρονη αλλοδαπή με δύο παιδιά. Εκείνη, αφού φρόντισε να έρθουν στο όνομά της τα
ακίνητα και τα λεφτά του, όταν αυτός αρνήθηκε να της δώσει κι άλλα, η Αλβανίδα εγκατέλειψε τη συζυγική εστία και συνήψε σχέση με Ελληνογερμανό. 

Ο Αρειος Πάγος διέγνωσε «βαριά αχαριστία» και την υποχρέωσε να επιστρέψει όλη την ακίνητη περιουσία που της είχε δωρίσει όταν ήταν παντρεμένοι


Ακόμη και ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ήθελε να γυρίσει κινηματογραφική ταινία τη «βαριά αχαριστία» που απέδωσαν οι αρεοπαγίτες σε 41χρονη αλλοδαπή, διαζευγμένη με δύο παιδιά, καθώς αφαίμαξε όλες τις οικονομίες του Ελληνα 69χρονου συζύγου της, που δεν ήταν ακαταφρόνητες, ενώ οι εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε με Ελληνογερμανό οδήγησαν τον Αρειο Πάγο να την υποχρεώσει να επιστρέψει ό,τι καρπώθηκε από τον γάμο της με τον Ελληνα συνταξιούχο. 

Σε ηλικία 67 ετών, αφού πήρε τη σύνταξή του από τη Γερμανία που είχε πάει μετανάστης και εργαζόταν ως μηχανικός, επέστρεψε σε νησί του Ιονίου Πελάγους που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του, έτσι ώστε να μπορεί να χαρεί τα δύο παιδιά που είχε. 

Εκεί εκμεταλλευόταν ατομική επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων, αλλά άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα υγείας. Στο πλαίσιο αυτό προσέλαβε 41χρονη οικιακή βοηθό από την Αλβανία η οποία ήταν διαζευγμένη και είχε αφήσει στη γείτονα δύο παιδιά.   ..
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 
Top