Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν φόρεσε τη μάσκα για λόγους συμβολισμού, αλλά τη φοράει και μέσα στο γραφείο του όλη μέρα

Με προστατευτική μάσκα εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, σε live τηλεοπτική σύνδεση από το γραφείο του, στο υπουργείο, μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά τα νέα μέτρα προστασίας που ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν φόρεσε τη μάσκα για λόγους συμβολισμού, όπως φανταστήκαμε, αλλά τη φοράει – όπως είπε – και μέσα στο γραφείο του όλη μέρα.

«Πρέπει όλοι να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους», είπε μεταξύ άλλων.
Και μπράβο που τηρεί τα μέτρα πλέον γιατί πριν μερικές εβδομάδες συμμετείχε στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Πειραιά, στα οποία παρατηρήθηκε απίστευτος συνωστισμός και κανείς, μα κανείς, δεν φορούσε μάσκα.

Τι και αν δεν ήταν στο στούντιο αλλά στο γραφείο του στο Υπουργείο, ο ίδιος φόρεσε τη μάσκα του και τόνισε ότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους όχι για το πρόστιμο αλλά για να προστατέψουμε την υγεία μας και των γύρω μας από μια μεγάλη περιπέτεια. Μάλιστα όπως είπε όλοι μέσα στο υπουργείο φορούν τις μάσκες τους, δεν υπάρχει κανένας χωρίς μάσκα. «Δεν το λέμε για λόγους σόου αλλά για λόγους ουσίας», ανέφερε.

Πάντως, η εικόνα του Υπουργού, σχολιάζεται αρνητικά στα Social Media μιας και το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος ήταν παρών σε πολλές συγκεντρώσεις και τηλεοπτικά τραπέζια, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα και οι αποστάσεις ή οταν δήλωνε με σιγουριά οτι “δεν πρέπει να φοράμε μάσκες μας κάνει κακό είναι μονον για ασθενείς”…
Με πληροφορίες από topontiki.gr
 
Top