Γενική επιστράτευση κήρυξη η Αρμενία. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο το Γερεβάν, καθώς καλούνται υπό τα όπλα όλοι οι άρρενες έως 55 ετών.
Το σύνθημα του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας είναι: «Δεν θα περάσουν», δίνοντας στη δημοσιότητα νέα βίντεο από προσβολές αρμάτων.
Νέα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας από προσβολές αρμάτων μάχης του Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια των σημερινών μαχών που σημειώθηκαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.


Στα βίντεο φαίνεται η καταστροφή αρμάτων μάχης, ενώ ένα από αυτά προσπαθεί να διαφύγει με φωτιά να έχει ξεσπάσει στο διαμέρισμα του κινητήρα, ανεπιτυχώς όμως καθώς στη συνέχεια όλο το άρμα τυλίγεται στις φλόγες.


Μεταφορικά αεροσκάφη της ρωσικής Αεροπορία προσγειώνονται στο Γερεβάν

Την ίδια ώρα και το Αζερμπαϊτζάν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με προσβολή οχυρής θέσης των Αρμενίων, ενώ έγινε γνωστό πως κήρυξε στρατιωτικό νόμο στο εσωτερικό της χώρας.


Υπό πολιορκία αρμενική στρατιωτική βάση

Όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές, αρμενική στρατιωτική βάση στην περιοχή Aghdere βρίσκεται υπό πολιορκία από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. Όπως επίσης λένε στη βάση βρίσκονται 1.000 έως 1.500 στρατιώτες της Αρμενίας.
πηγή
 
Top