Αν έχετε υπολογιστή με Windows 10, γνωρίζετε ότι πλέον η Microsoft στέλνει σε τακτικά διαστήματα αναβαθμίσεις στο λειτουργικό της. Ωστόσο, οι αναβαθμίσεις αυτές δεν είναι πάντα χωρίς προβλήματα.

Έτσι, όσον αφορά στην τελευταία έκδοση των Windows 10, την έκδοση 2004, η ίδια η Microsoft ανακοίνωσε ότι προκαλεί προβλήματα σε συνδέσεις mobile data και σε υπολογιστές της εταιρείας Lenovo.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετά από κατάσταση sleep ή hibernation, ο υπολογιστής που έχει δεχθεί την νεά έκδοση των Windows, δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο LTE, αν διαθέτει συγκεκριμένο WWAN LTE modem.

Στο πλαίσιο αυτό, η Microsoft «φρενάρισε» την αποστολή της αναβάθμισης σε μηχανές που έχουν τα συγκεκριμένα modem που επηρεάζονται από αυτή και κάλεσε τους χρήστες με πρόβλημα να ανοιγοκλείσουν μερικές φορές την Χρήση Πτήσης.

Από την πλευρά της, η Lenovo ανακοίνωσε ότι μετά την εγκατάσταση σε υπολογιστές της της έκδοσης 2004 των Windows 10, πάρουσιάζεται «Μπλε Οθόνη του Θανάτου» όταν τρέχουν τα προγράμματα Lenovo Vantage και Windows Defender.

Επίσης, η εταιρεία ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα όταν κάποιος κάνει log in χρησιμοποιώντας την κάμερα και πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου, ενώ τα ζητήματα εντοπίζονται σε υπολογιστές της σειράς Lenovo ThinkPad.
 
Top