ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βασίλης Μηλιώνης (της Energa) πίσω από την μπίζνα (με τους Ισραηλινούς) για την φαρμακευτική κάνναβη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βασίλης Μηλιώνης (της Energa) πίσω από την μπίζνα (με τους Ισραηλινούς) για την φαρμακευτική κάνναβη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προ ημερών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης εγκατάστασης φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας. Μια μονάδα που ετοίμασε η ισραηλινή Tikun Olam περίπου 12 μήνες από τότε που έλαβε τη σχετική άδεια. Αν και αποφεύγει να το πολυδιαφημίζει ενεργό ρόλο στο project, έχει εκτός των άλλων και ο Βασίλης Μηλιώνης, ο γνωστός από την υπόθεση της Energa – Hellas Power.

Πλέον έχοντας ξεμπερδέψει με τα δικαστικά του, αποφάσισε να ασχοληθεί εκτός των άλλων και με την μπίζνα της φαρμακευτικής κάνναβης.

-Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μηλιώνης, έχει καταφέρει να πείσει ένα σκληρό πρόσωπο της συντηρητικής παράταξης, τον Άδωνη Γεωργιάδη, για την ωφελιμότητα της επένδυσης. Έτσι, πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί να αισθάνεται και ολίγον μειονεκτικά, αφού όταν είχε μιλήσει για το χασίς σε κάθε γλάστρα, έπεσαν να το φάνε.
Πηγή

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.