Χωρίς Πίτερς και Ʃλουκα στην Γερµανία

Χωρίς Πίτερς και Ʃλουκα στην Γερµανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξίδι για τον ανεβασμένο Ολυμπιακό στο Βερολίνο όπου θα αντιµετωπίσει την τελευταία του βαθµολογικού πίνακα Αλµπα .Οι ερυθρόλευκοι για ακόµα ένα παιχνίδι δεν θα έχουν διαθέσιµους τους Πίτερς Ʃλούκα αλλά και Πάπας,οι συγκεκριµένοι παίκτες δεν είναι ακόµα έτοιµοι και πρέπει να προφυλαχθούν για το κύπελλο Ελλάδος το οποίο θα λάβει µέρος στο Ηράκλειο 16-19 Φεβρουαρίου.

Οι Βερολινέζοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Έρικσον λόγω ενός τραυµατισµού . Ένα παιχνίδι που φαντάζει εύκολο για πολλούς µε βάση και την φόρµα των οµάδων,βέβαια να επισηµάνουµε ότι η Ευρωλίγκα κρύβει εκπλήξεις και ο Ολυµπιακος πρέπει να είναι συγκεντρωµένος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στο πλάνο του ώστε να πάρει εύκολα το διπλό που θα τον κρατήσει για ακόµα µια αγωνιστική στην πρώτη θέση.

Μπορεί να είναι ακόµα νωρίς αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει χτίσει µια οµάδα που µπορεί να κάνει το βήµα παραπάνω,πρώτα από όλα όµως µένει η εξασφάλιση του πλεονεκτήµατος έδρας που θα βάλει τον Ολυµπιακο σε θέση οδηγού µε οποιαδήποτε οµάδα κι αν καταλήξει.

Τζάµπολ στην αναµέτρηση στις (21:00 8/2/23) σε απευθείας µετάδοση από το κανάλι Novasports Prime.

Θοδωρής Καψάλης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο-photo

Newsroom | Pireas News