Ποιοι Είμαστε

Η ιστοσελίδα www.pireasnews..gr είναι ιδιοκτησία της PIREASNEWS.GR και δραστηριοποιείται στο χώρο της ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Συγκροτείται από νέα άτομα με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της Δημοσιογραφίας και του Marketing, ενώ συνεργάζεται με επίσης έμπειρους επαγγελματίες σε τομείς που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι (art & design, video production, φωτογραφία κ.λ.π.)

Οι άμεσοι στόχοι μας είναι δύο, να ενημερώσουμε σωστά και έγκαιρα και να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ενημερώνοντας σας κάθε στιγμή με όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της Ελλάδας

Δημοσιεύοντας πρωτότυπο περιεχόμενο και χτίζοντας σταδιακά συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα του πολιτικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου, έφτασε να αριθμεί δεκάδες χιλιάδες ακολούθους καθημερινά οι οποίοι μας εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους

Με έδρα τον Πειραιά – γι΄αυτό και η επιλογή του ονόματος PioreasNews.gr ,για την ενημερωτική ιστοσελίδα μας-  ερχόμαστε να γίνουμε η αξιόπιστη καθημερινή πηγή πληροφοριών των πολιτών που κατοικούν στον Πειραιά και στους δήμους της ευρύτερης περιοχής καθώς και στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Επίκεντρο της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών θα είναι η πόλη μας, ο Πειραιάς, τα νησιά του και οι υπόλοιποι δήμοι της ευρύτερης περιοχής.

Κάθε ημέρα θα είστε απόλυτα πληροφορημένοι για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Για την πολιτική, την οικονομία, την τεχνολογία, τον αθλητισμό, τα καλλιτεχνικά, τα μέσα ενημέρωσης, ενώ θα μπορείτε να διαβάζετε αποκλειστικές συνεντεύξεις παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιατρικά νέα που αφορούν όλους, τον φιλοζωισμό, την οικολογία, το αυτοκίνητο, αλλά και οικονομικές προτάσεις διασκέδασης.

Επίσης θα μπορείτε να διαβάζετε απόψεις, άρθρα και χρονογραφήματα γνωστών δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν αφιλοκερδώς σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα του PireasNews.gr.

Είμαστε σίγουροι, το πιστεύουμε με την καρδιά μας, ότι οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και των νησιών του από την πρώτη ημέρα που θα μας διαβάσουν θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Γιατί θα καταλάβουν ότι σεβόμαστε το ιερό δικαίωμα τους στην ενημέρωση και θα είμαστε σύμμαχοι στα προβλήματα τους.

Γιατί κι εμείς ζούμε σε αυτή την πόλη από παιδιά και την αγαπάμε πραγματικά.

Για εμάς η είδηση δεν είναι προϊόν διαφήμισης ή συμφερόντων αλλά πίστης στην αλήθεια.

Γι αυτό και η φιλοσοφία μας για την ενημέρωση συνοψίζεται σε μόνο δύο λέξεις: PireasNews.gr – αληθινές ειδήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας: pireasnews.gr@gmail.com

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.