1,3 εκατ. ευρώ και αστέρια που φέρνουν δώρα για τους online παίκτες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΖΟΚΕΡ Stars με εβδομαδιαίες κληρώσεις για απίθανα δώρα έως τις 16 Ιανουαρίου
Το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ που μοιράζει σήμερα το τζακ ποτ, αλλά και πλούσια δώρα στην εβδομαδιαία κλήρωση των ΤΖΟΚΕΡ Stars, διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που καταθέτουν τα δελτία τους μέσω διαδικτύου.
Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις του προγράμματος επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars θα διαρκέσουν έως τις 16 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, όσοι κάνουν εγγραφή και καταθέτουν τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app μαζεύουν αστέρια και κερδίζουν χριστουγεννιάτικα δώρα κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, διεκδικούν ένα super δώρο στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις.
Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όσοι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.
Διαδικτυακή συμμετοχή από υπολογιστή, κινητό ή tablet
Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για το 1,3 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, με δυνατότητα και για διαδικτυακή συμμετοχή στην κλήρωση.
Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπαίνουν στο λογαριασμό του στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.
Στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, οι εγγεγραμμένοι παίκτες μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος γονατίζει στον τάφο του Καζαντζάκη – Δείτε εικόνες

Newsroom | Pireas News