16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης επειδή τον απέρριψε ερωτικά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ανήλικος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη
Στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου, κατηγορούμενου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Λάρισα, ο οποίος φέρεται να έσβησε ένα τσιγάρο στο πόδι 15χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, όταν εκείνη δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όπου βρέθηκαν οι δύο 15χρονες και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, η οποία τον απέρριψε, για να επιμείνει ωστόσο στη συνέχεια, απαιτώντας από τη μαθήτρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Η 15χρονη αρνήθηκε, παρατηρώντας τον 16χρονο για τη στάση του, ο οποίος επέμενε μάλιστα και με χειρονομία. Ο 16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το ίδιο ενδιαφέρον για την άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας. Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης, παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση του, τότε απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του, σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αντιστάθηκε κιόλας στις παράλογες απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο εσωτερικό του γονάτου της 15χρονης και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα. Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την καταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της μιας κοπέλας.
Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, καθότι ανήλικος, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τού νεαρού μαθητή.

Δείτε ακόμα:  Σε όμιλο… καρμανιόλα η Ελλάδα απέναντι σε Γαλλία και Ολλανδία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News