ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

18 άνθρωποι στη μονάδα Covid – Όλοι ανεμβολίαστοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραμένουν ανεμβολίαστοι 80 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο
Την κατάσταση που επικρατεί στη μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ρόδου περιέγραψε το πρωί της Δευτέρας (26/07) ο διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης.
«18 άτομα νοσηλεύονται στη μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ρόδου, όλοι ανεμβολίαστοι», υπογράμμισε ο κ. Ρουμάνης στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, προσθέτοντας παράλληλα ότι «τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση στα κρούσματα στο νησί γεγονός που δημιουργεί ανησυχία».
Όπως είπε, υπάρχει και μια γυναίκα διασωληνωμένη. Σύμφωνα με τον κ. Ρουμάνη υπάρχει έξαρση του κορονοιού στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου στο νοσοκομείο για έλεγχο.
«Θεωρώ ως δεδομένο ότι έχει έρθει στο νησί η μετάλλαξη Δέλτα και γι’ αυτό θα πρέπει να τηρούν όλοι τα μέτρα ατομικής προστασίας», είπε.
Σχετικά με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Ρόδου που υπολογίζονται περίπου στα 80 άτομα, ο κ. Ρουμάνης είπε ότι εκπονούνται σχέδια προκειμένου να μην βρεθεί το νοσοκομείο ξεκρέμαστο τον Σεπτέμβρη στην περίπτωση που απομακρυνθούν οι ανεμβολίαστοι από τις θέσεις τους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Και νέα οικειοθελής αποχώρηση – Άφωνοι οι κριτές

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News