200.000 ευρώ για τυχερό Λαρισαίο στα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπιστεύτηκε την τύχη ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΟΠΑΠ και δικαιώθηκε
Το ποσό των 200.000 ευρώ κέρδισε στο ΣΚΡΑΤΣ ένας Λαρισαίος, έχοντας με το μέρος του την τύχη της ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΟΠΑΠ.
Αναλυτικότερα, μια επίσκεψή του στο κατάστημα της Αναστασίας Κατούδη στη Λάρισα, στην οδό Πετροπούλου 1, της ζήτησε να επιλέξει αυτή έναν λαχνό μέσα από τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ που ήταν διαθέσιμα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Η κυρία Κατούδη τράβηξε ένα ΣΚΡΑΤΣ «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ», αξίας 3 ευρώ, το οποίο χάρισε στον τυχερό παίκτη το μεγάλο έπαθλο.
Η κυρία Κατούδη λειτουργεί το κατάστημα ΟΠΑΠ εδώ και 35 χρόνια. Όπως είναι φυσικό, δεν είναι η πρώτη επιτυχία που σημειώνεται στο κατάστημά της. «Πριν από 4 χρόνια είχαμε ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ με 60.000 ευρώ, ενώ 7 χρόνια πριν είχε βρεθεί στο κατάστημά μας ένας τυχερός που κέρδισε 54.000 ευρώ στο ΠΡΟΤΟ. Βέβαια, καθημερινά δίνουμε και μικρότερα ποσά», σημειώνει η κυρία Κατούδη.
ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλα κέρδη κάθε εβδομάδα
Από τις 23 έως και τις 29 Αυγούστου 2021 τα συνολικά κέρδη που μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ στους τυχερούς παίκτες ανήλθαν σε 2.212.664 ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί σε Αιγάλεω και Θερμαϊκό, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» και «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ», αντίστοιχα. Ένας παίκτης στα Ιωάννινα κέρδισε 5.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ τρεις τυχεροί σε Μεταμόρφωση, Κιλκίς και Εύβοια κέρδισαν έπαθλα των 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ».
Επίσης, συνολικά 32 παίκτες κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε ξενοδοχεία η διαμονή κατοίκων εκτός Αττικής που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις οικείες τους

Newsroom | Pireas News