25η Μαρτίου 2021: Απαγορευτικό στις μαθητικές παρελάσεις! Τι θα γίνει με τη στρατιωτική

25η Μαρτίου 2021: Απαγορευτικό στις μαθητικές παρελάσεις! Τι θα γίνει με τη στρατιωτική

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

25η Μαρτίου 2021: Απαγορευτικό στις μαθητικές παρελάσεις! Τι θα γίνει με τη στρατιωτική. Διαβάστε τι δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη

Πέρσι τέτοια εποχή ακούσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ακολούθησε η ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, και τώρα έναν χρόνο μετά γίνεται γνωστό ότι ούτε φέτος οι μαθητές θα παρελάσουν με περηφάνια τιμώντας την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών ότι λόγω πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις ούτε και φέτος.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας με όλα τα υγειονομικά μέτρα και θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα είναι ένα… «ποιοτικό και περήφανο θέαμα».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο: Ο δήμος Σαλαμίνας τίμησε την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης με λόγια...Μουσουλμάνου Σούφι! (ΦΩΤΟ)

Newsroom | Pireas News