«30 χρόνια στην τηλεόραση, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φραστική αντιπαράθεση είχαν οι δύο συνεργάτες για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για την δημοσιογραφία και την τηλεόραση
Σε έναν διάλογο με ατάκες και πολλά υπονοούμενα είχαν το πρωινό της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την κριτική του για την ποιότητα της δημοσιογραφίας, άνοιξαν έναν διάλογο για την τηλεόραση και το επίπεδο των εκπομπών που υπηρέτησε στο παρελθόν ο παρουσιαστής. «Τη λεπτομέρεια της καλλιτεχνικής αξιολόγησης την έχουμε κάνει τσίχλα. Την αξιολόγηση που έκανε στην τηλεόραση, την περνάμε μόνο με μία απλή επιθετική», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Μία τηλεόραση που υπηρέτησες 30 χρόνια και δεν την άλλαξες καθόλου, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη», του απάντησε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου. «Σε αυτό το επιχείρημα σου έχω απαντήσει και μην επιμένεις, γιατί είναι σαν να λες “δεν καταλαβαίνω”. Εγώ προσπάθησα, όσο περνούσε από τα χέρια μου, αλλά αυτά τα χέρια δεν είναι μαγικά και η στάση μου δεν είναι αυτά που καταγγέλλει ο Γιώργος Νταλάρας», ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανώς ενοχλημένος και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε την παθολογία της ελληνικής τηλεόρασης με εύστοχο ή άστοχο τρόπο. Όποτε το θέμα πιάνει την τηλεόραση και τους εαυτούς μας, είναι σαν ηλεκτρικό ρεύμα σε σύρμα».
«Δεν έχεις κάνει εκπομπές για τις οποίες δεν είσαι περήφανος; Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Ριάλιτι έκανες. Εγώ έχω δύο αρχές. Πρώτον δεν βρίζω και δεν υποτιμώ ποτέ τον άνθρωπο που μου δίνει ψωμί, ό,τι διαφωνία κι αν έχω μαζί του. Και δεύτερον, το ίδιο ισχύει για το Μέσο και τον χώρο στον οποίο εργάζομαι», επισήμανε στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου. «Σαφέστατα αλλά δεν θα αλλάξω τις απόψεις μου, ακόμα και για τον εργοδότη μου. Την ταυτότητά μου θα τη δείξω. Δεν είμαι άλλος στα καμαρίνια ή σπίτι μου και άλλος εδώ. Έχω το θάρρος της γνώμης μου», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Όποιος νιώθει άσχημα για αυτό που κάνει, μπορεί να προσπαθήσει να το αλλάξει», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο συνθέτης και τραγουδιστής Σταύρος Λογαρίδης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News