87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: 18 μετάλλια κατέκτησε ο Όμιλος Ερετών

87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας: 18 μετάλλια κατέκτησε ο Όμιλος Ερετών

NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διοργανώθηκε στην πανέμορφη Καστοριά από 14 έως και 18 Ιουλίου.

Ο Όμιλος Ερετών το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της χώρας μας, με έτος ιδρύσεως το 1885 αγωνίστηκε με 22 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Η συγκομιδή για την ομάδα ήταν 9 μετάλλια, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια, καθώς και αξιόλογες θέσεις στους μεγάλους και μικρούς τελικούς πολλών αγωνισμάτων.

Συγκεκριμένα:

Αργυρό Μετάλλιο στο 2Χ Ανδρών -23 με τους Ζήση Μπουκουβάλα και Δημήτρη Στασινό

Αργυρό Μετάλλιο στη 2+ Εφήβων με τους Δημήτρη Μοθροντό, Πιέρρο Στασινό και πηδαλιούχο την Μαρία Κόντη

Αργυρό Μετάλλιο στο 2Χ Ελ Βαρών Ανδρών με τους Μιχάλη Κούκουρα και Ηλία Ευκαρπίδη

Αργυρό Μετάλλιο στην 8+ Ανδρών με τους Ζήση Μπουκουβάλα, Δημήτρη Μπουκουβάλα, Δημήτρη Στασινό, Νίκο Κουτσομπίνα, Πέτρο Μπούφη, Δημήτρη Μοθροντό, Γιώργο Μαραγκό, Πιέρρο Στασινό και πηδαλιούχο την Μαρία Κόντη

Χάλκινο Μετάλλιο στην 4+ Ανδρών με τους Ζήση Μπουκουβάλα, Δημήτρη Μπουκουβάλα, Δημήτρη Στασινό, Νίκο Κουτσομπίνα και πηδαλιούχο την Μαρία Κόντη

Χάλκινο Μετάλλιο στο 1Χ Ανδρών με τον Ζήση Μπουκουβάλα

Χάλκινο Μετάλλιο στο 1Χ Ανδρών -23 με τον Ηλία Ευκαρπίδη

Χάλκινο Μετάλλιο στη 2+ Ανδρών με τους Δημήτρη Μπουκουβάλα, Νίκο Κουτσομπίνα και πηδαλιούχο την Μαρία Κόντη

Χάλκινο Μετάλλιο στο 1Χ Κορασίδων με την Μάγδα Δράκου

Ακόμα 4η θέση στο 2Χ Ανδρών με τους Μιχάλη Κούκουρα και Ηλία Ευκαρπίδη – 6η θέση στο 2Χ Κορασίδων με τις Μαρία Κόντη και Ελένη Κουλοβασιλοπούλου – 7η θέση στο 1Χ Νεανίδων με την Μάγδα Δράκου – 8η θέση στο 1Χ Εφήβων με τον Μάριο Ιορδανίδη – 8η θέση στο 4Χ Παίδων με τους Μιχάλη Σιπσούρη, Νικόλαο Κοκκινόπουλο, Πέτρο Αμπούντ και Γεώργιο Στυλιανό Μπότσαρη Επιπλέον, στον μικρό τελικό συμμετείχαν η Έλλη Βλαχάκου με την Τατιάνα Βλαχαδάμη στο 2Χ Γυναικών και οι Νικόλας Κάπος και Ιωσήφ Μπαλαμπάνος στο 2Χ Παίδων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές και σε όλους όσους στήριξαν την ομάδα αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά τόσο σε κοινωνικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο και καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στις προκρίσεις της εθνικής ομάδας.

Εκ μέρους όλων ευχαριστούμε ακόμα για την υποστήριξη που παρείχαν στην ομάδα των αθλητών μας οι εταιρείες Sixt που μας διέθεσε 2 Van για την καλύτερη μετακίνηση μας καθώς και την εταιρεία Fitness Science για την παροχή βιταμινών και ηλεκτρολυτών για την καλύτερη αποκατάστασή των αθλητών μας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.