ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Αδιανόητο να περιμένουμε τρεις θανάτους παιδιών για να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπήρξε μία κακή διαχείριση στην συγκεκριμένη υπόθεση σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
Ελλιπείς και άστοχες χαρακτήρισε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων σε δηλώσεις του στο Mega.
«Είναι αδιανόητο, θα έλεγα, να περιμένουμε τρεις θανάτους παιδιών σε μία οικογένεια για να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε. Αυτό δεν πρέπει να μείνει ως συμπέρασμα στην ελληνική κοινωνία. Υπήρξε μία κακή ιατροδικαστική διαχείριση στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν θα πρέπει να επαναληφθεί».
«Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε αυτές τις διαδικασίες που θα δίνουν απαντήσεις και όχι ερωτήματα σε κάθε νεκροτομή που πραγματοποιείται», είπε ο κ. Λέων και συμπλήρωσε πως ιατροδικαστικά κατάλαβαν πάρα πολλά από τα στοιχεία που έδιναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στις συνεντεύξεις τους.
Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος, εάν αποδειχτεί ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια τότε «πρόκειται για έναν άνθρωπο που οργάνωσε, σχεδίασε την πράξη και την πραγματοποίησε για αρκετά λεπτά», είπε ο κ. Λέων, αναφερόμενος στον ασφυκτικό θάνατο.
«Είχε πλήρη επίγνωση, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αποδοχή της όλης πράξης, οπότε όλα αυτά προφανώς δηλώνουν κάτι. Ο ασφυκτικός θάνατος είναι ένας βασανιστικός θάνατος», είπε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Στο προσκήνιο η υπόθεση της «μίζας» των 250.000 ευρώ με «φόντο» Στέργιο Νέζη και Ευάγγελο Μυτιληναίο

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News