Άφαντος παραμένει ο 37χρονος καταζητούμενος Αλβανός κακοποιός

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι επικίνδυνος ακόμα και για τους συνεργάτες του» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι, ο οποίος έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι τρεις νεαρούς από την Κρήτη, που είχαν έρθει στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ πάρτι.
Παρά τη σύλληψη του 33χρονου συνεργού του, ο 37χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. «Η Αστυνομία χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους, για να φθάσει στο ζητούμενο αποτέλεσμα, που αυτήν την στιγμή είναι η σύλληψη αυτού του σκληρού κακοποιού, του επικίνδυνου ανθρώπου» είπε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Είναι επικίνδυνος ακόμα και για τους συνεργάτες του. Αυτοί που ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα, ξέρουν ο ένας τον άλλον, με ποιον έχουνε να κάνουν. Υπάρχει περίπτωση να τον δώσουν, υπάρχει περίπτωση να παραδοθεί τώρα, που δεν έχουμε θάνατο, κάποιον νεκρό από τα τρία παιδιά, (…) και να τα περάσει (σ.σ. τη φυλακή) στην Ελλάδα, γιατί οι Αλβανοί τον ψάχνουν, ξέρουν ποιος είναι» επισημαίνει ο κ. Καλλιακμάνης.
«Μακάρι να μην έχει διαφύγει. Όταν περνάει ο χρόνος, αυτό είναι εις βάρος των Αρχών, που έκαναν μια πολύ καλή δουλειά. (…) Να δούμε τι άλλες δραστηριότητες είχε αυτός στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης, καθώς υπάρχει η πληροφορία, ότι ο 37χρονος είχε ένα ενεχυροδανειστήριο, το οποίο λειτουργούσε ως βιτρίνα για ξέπλυμα χρήματος από τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε. «Συνεχίζονται οι έρευνες και πιστεύω ότι θα αποδώσουν» είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε ακόμα:  Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από παράστασή του

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News